Wpisy z tagiem

kopia zapasowa

Czy to zainstalowałeś oprogramowanie OpenWrt od nowa, czy też zaktualizowałeś, to, mimo że zrobiłeś kopię zapasową ustawień, wszelkie doinstalowane pakiety nie zostały (nie zostaną) zachowane, przez co przywrócenie ustawień nie spowoduje, że wszystko będzie tak jak było. Na razie jest to normalne zachowanie z OpenWrt. W związku z tym należy pomyśleć, jak do tego podejść, by aktualizacja i przywrócenie ustawień przebiegła, tak jak oczekujemy, czyli razem z pakietami.

Jakiś czas temu na moim blogu poruszałem temat związany z przechowywaniem i zarządzaniem kolekcją zdjęć. Przy okazji zamknięcia rozwoju programu Picasa zdecydowałem się na Lightroom.

Moja przygoda z Lightroom’em trwała przez jakiś czas, ale zawsze czułem się niepewnie, jeżeli chodzi o przechowywanie zdjęć.

Czytaj dalej na temat Google Photo - miejsce na twoje zdjęcia